Pod stresom ste?

Ako ste napeti i konstantno osećate pritisak obaveza i veliki stres zbog toga, onda su naši treninzi pravo mesto i način da pomognete sebi i izađete iz začaranog kruga.

Tajna je u medicinski priznatoj antistres metodi koja se zove Autogeni trening po Dr. Shultz-u. 

Autogeni trening je veština uspostavljanja samokontrole. Služi nam da umirimo telo i misli, kako bi smo zdravije reagovali na pojave iz našeg okruženja.

Možda vam deluje kao nešto što je komplikovano naučiti i primeniti i bojite se da nemate dovoljno vremena za savladavanje te veštine. A zapravo je metoda vrlo jednostavna, uči se lako uz trenera, jednom nedeljno, a vežba samostalno 15 minuta dnevno. Za vežbanje vam nisu potrebni nikakvi specijalni uslovi, možete vežbati bukvalno bilo gde i bilo kada ( u kancelariji, u prevozu, dok čekate u redu, kod kuće, izbor je na vama). Kada savladate osnovne instrukcije uz trenera, vežbanje je vrlo jednostavno i lako se uklapa u vašu svakodnevnicu.

Kako ova metoda deluje?

Uz pomoć AT, mi učimo kako da se opustimo i izolujemo iz dešavanja koja nas okružuju i na taj način odmaramo um i telo od svakodnevnih izazova i stresa. Redovnim treniranjem telo se navikava na stanje mira i opuštenosti i organizam postaje zdraviji i jači. Misli su usmerene, fokusirane, a kreativnost i koncentracija drastično rastu.

Benefiti autogenog treninga

Za koga je ovo?

Ova metoda je namenjena svima koji su konstantno izloženi svakodnevnom stresu, poslovnim ljudima, sportistima, kreativcima. Ovu metodu može savladati svaka prosečno psihički zdrava osoba.

Kako se uči i vežba ova metoda?

Metoda se uči u manjim grupama do 9 polaznika,

1 nedeljno po sat i po vremena, kroz 8 termina.

Trajanje obuke 2 meseca.

Vežba se samostalno po 15 minuta.

Maksimalno rezultati nastaju nakon višemesečnog vežbanja.

Zašto kod nas vežbati?

  • Zato što trener maksimalno posvećuje pažnju svakom polazniku.
  • Spreman da svoje znanje i višegodišnje iskustvo prilagodi svakom polazniku, kako bi što lakše primenili metodu i prihvatili je kao deo dnevne rutine
  • Trener je tu za vas i nakon završene obuke , za sve savete i pitanja
  • Radi se po medicinski priznatoj metodologiji Dr Shultz-a (lekar, psihoterapeut, hipnoterapeut)
  • Trener Autogenog treninga je Vladica Maksimović

„Treniranje Autogenog treninga je minimum ulaganja vremena i novca za maksimalan učinak na polju mentalnog i fizičkog zdravlja.“

Autogeni trening

Prijavi se već danas

Rezervišite svoje mesto na vreme

Učinite nešto dobro za sebe odmah na početku godine, jer drugi to neće učiniti za vas!

Oslobodite se stresa i osetite konkretnu promenu u što kraćem roku!

PRIJAVI SE
PRIJAVI SE