Dobro došli na NLP Practicioner!

„Najmoćniju edukaciju za razvoj i unapređenje ličnih potencijala, priznatu u celom svetu“

NLP Practitioner

Sertifikat o završenoj obuci ima veliku vrednost kao potvrda lične izvrsnosti u svim kompanijama koje vrednuju i gaje sistemski pristup organizaciji, a svaki polaznik dobija znanja, alate i veštine kojima unaprađuje sopstveni život do neslućenih razmera. Ceo trening, od 130 sati, se odvija u grupi kroz sedam modula, gde svaki polaznik dobija teoretski, praktični i iskustveni deo, kojeg kasnije, u sopstvenom životu, implementira do nivoa nesvesne kompetencije što praktično predstavlja znanje.

  • Na edukaciji učimo na koji način funkcioniše ljudski um i kako to utiče na naše životne izbore, sposobnosti i rezultate koje ostvarujemo i šta je to što nas blokira kada ne postižemo ono što nam je privlačno.
  • Dobijamo puno tehnika, alata i metoda uz pomoć kojih možemo uticati na sopstvena ponašanja, a samim tim i na krajnje ishode.
  • Na edukaciji učimo i to kako da ostvarimo kvalitetnu komunikaciju, kako da prepoznamo različite tipove ličnosti i kako da se na jednostavan način, lako, povežemo sa svima do kojih nam je stalo i kako da kreiramo konkretne ekološke ciljeve koji se ostvaruju.

„Puno odgovora na pitanja o uspehu Šta, Kako, Zašto i Čemu to služi, posle kojih naši životi kreću u potpuno novom pravcu, povoljnijem za nas.“

NLP nije trošak već je investicija koja se najviše isplati, ako uzmemo u obzir sve promene na osnovu kojih se menjaju naši rezultati. Benefit je nemerljiv. Svaki polaznik sam bira koliko želi da profitira od ove edukacije. Svako je sopstveni režiser svog života, a NLP nas uči da preuzmemo odgovornost za sve što nam se dešava i za sve što želimo da nam se dešava.

  • Naučite kako da usmerite život u pravcu koji je najpovoljniji za vas i kako da sve to obavljate sa lakoćom i velikim samopouzdanjem.
  • Unapredite vaše veštine komunikacije, prodaje, prezentacije, upravljanja, organizacije, relaksacije, uživanja…
  • Rad u grupi od minimum sedam polaznika doprinosi boljem shvatanju ideje i filozofije nlp-a, jer smo svi toliko različiti i raličito razumemo ono što doživljavamo da tako učimo i jedni od drugih. Svako ko učestvuje u edukaciji je došao sa svojim znanjima i životnim iskustvima koja su dobrodošla za razumevanje tema kojima se bavimo.
  • Na praktičan način ćemo doživeti i izučavati različitosti po kojima smo posebni i kao takvi jedinstveni.

NLP možemo opisati kao ‘Umetnost i nauku o uspehu’ ili kao ‘Model za izučavanje izvrsnosti kako bi se mogla ponoviti’. U NLP-u polazimo od toga da svi ljudi imaju u sebi sve resurse potrebne za ostvarenje uspeha, samo ih je potrebno prepoznati i pokrenuti u pravilno definisanim ciljevima.

Termini

Edukacija za NLP Practitioner i NLP Komunikator počinje u februaru 2022.

Tačno termini će biti objavljeni uskoro.

Prijavi se već danas

Broj mesta je ograničen!

tel: +381692690660 ili mail: [email protected]

Adresa za obuke i radionice: Čelopečka 10/1, Beograd