O nama

„NLP Transfer je centar za podršku i razvoj“

Samostalnost i radoznalost za nove stvari, oduvek mi je blisko. U svet biznisa sam ušao sa porodičnom firmom PARKOMAX d.o.o. koju sam osnovao 1993. godine, a koja i danas posluje uspešno. NLP je sastavni deo mog života od 2012. kada sam prvi put posetio promotivnu radionicu o NLP-u. Ubrzo nakon toga sam krenuo na obuku za Pracititioner, Master, a zatim na NLPt Terapeutske studije u trajanju od četiri godine (DVNLPt, Berlin). Koučing i Trenerski nivo sam završio u okviru internacionalne NLP organizacije (IN, ICI, Berlin), Hipnoza koučing (WHO, Berlin), Wingwave koučing metodu (BESSER-SIGMUND, Hamburg) i još mnogo drugih koučing tehnika poput Time-line, KIP i strukturni Sistemski rad su sastavni deo veština koje koristim u radu. Meni je najznačajnija Diploma “Socijani i Životni Savetnik” (institut u Beču) sa težištem na Zdravstvenoj pedagogiji.

I dalje nastavljam da unapređujem sopstvene veštine kroz praktičan rad i nove edukacije. Uživam u ulozi podrške drugim ljudima koji bi da ostvare svoje snove. To je nešto što me ispunjava. Redovno vežbam Jogu zbog fizičkog i duhovnog razvoja. Volim da istražujem sopstveni život i prepoznajem sve svoje talente.

 

Volim da inspirišem druge ljude i da zajedno rastemo jer je učinak veći kada se raste u grupi koja je podržavajuća prema svim članovima. Kvalitetu edukacija doprinose i pojedinačna životna iskustva i znanja ostalih polaznika. Posle svakog treninga ili radionice izlazim bogat novim znanjima. Rado vas pozivam da učimo zajedno u dobroj atmosferi, jer sigurno imamo puno toga da razmenimo jedni sa drugima.

 

Vladica Maksimović
Osnivač i vlasnik centra za razvoj ličnih sposobnosti “NLP Transfer”

„Krajnji cilj svakog programa je konkretna promena, merljiva iz ugla polaznika.“

Sertifikati

– Definicija „Counchinga kao uslužne delatnosti“, razgraničenje cochinga i psihoteprapije, etičke smernice, oblikovanje ugovora sa klijentom (sadržano u wingwawe-edukaciji)
– Ciljano orijentisano strukturiranje procesa
– Osetni kanali kao doživljajni prostor  za jezik, mišljenje i delovanje
– Temeljne spoznaje o temama „Korišćenje mozga“ i uspešnije strategije mišljenja
– Coching emocija: Modeli stresa i upravaljanje stresom
– Perforamance-Coaching sigurnost u nastupu i komunikaciski fitness
– Uvod u sistematsku psihologiju za parove, timove i grupe