O nama

„NLP Transfer je centar za podršku i razvoj“

Potaknut radoznalošću, ličnim životnim iskustvom i kvalitetnim obrazovanjem, život sam usmerio pružanju podrške onima koji žele da ostvare ispunjen, uspešan i zdrav život. Edukacije, grupni i individualni koučing susreti i tehnike opuštanja su odličan način da unapredimo sposobnosti i otklonimo blokade koje nas sprečavaju da izrazimo potpuni potencijal koji je u nama. NLP Pracititioner, NLP Master, Antistres tehnike za opuštanje i Koučing za pojedince ili timove u sportu i biznisu.

Profesionalni život sam započeo već u 21. godini kroz porodični zanat i firmu PARKOMAX d.o.o. koju sam registrovao 1993. Lagano sam proširivao posao i prolazio kroz nova organizaciona iskustva upravljajući firmom intuitivno, bez nekog posebnog obrazovanja na tom polju, ali uporno bez obzira na potrškoće koje su se povremeno javljale. Bio je to teži put, i u trenutku najveće frustracije, dogodio mi se 2012. susret sa NLP-om koji je uticao na to da u životu promenim sve, komunikaciju, odnos prema poslu i životu i da se okrenem potpuno novom profesionalnom razvoju gde sam čak pronašao svoju novu strast – trenerski i koučing rad sa pojedincima i timovima.

Tokom 2015. godine sam upisao četvorogodišnji studije psihoterapeutskog pravca NLPt u okviru nemačke organizacije DVNLPt iz Berlina uz mentore Dr. Nada Kaiser, Dr. Martin Heberzetel, Dr. Birgit Bader i Dr. Alfred Gscheidle. Tokom trajanja tog studija, zvršio sam i trenerski nivo NLP-a, puno koučing tehnika i metoda, 2021. diplomirao Životno i socijalno savetovanje u okviru instituta iz Beča pod mentorstvom Dr. Babak Kaweh i Dr. Nade Kaiser. U decembru 2022. završavam master studije u Gracu (UNI For LIFE), a moje profesionalno obrazovanje se nastavlja, što kroz nova učenja, što kroz praktičan rad sa ljudima.

Rado vas pozivam da i vi pronađete svoju strast i unapredite sopstveni život do potpunog osećaja radosti i zadovoljstva. Siguran sam da mogu dosta toga da ponudim što vam može pomoći da promenite sopstveni život u skladu sa vašim željama i potencijalima.

Vladica Maksimović
Dipl. Životni i socijalni savetnik (institut u Beču)
NLPt Terapeut (DVNLPt, Berlin)
NLP Master Trener i Coach (IN, ICI, DVNLP, Berlin)
Business Trainer, Business Coach

„Krajnji cilj svakog programa je konkretna promena, merljiva iz ugla polaznika.“

Sertifikati